Transport

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului Felicely.ro are valoare contractuala insotita de confirmarea de comanda.

Transportul este gratuit pentru toate produsele cu valoare mai mare de 219 lei , indiferent de greutate sau volum.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.

Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale.
Dupa confirmarea comenzii plasate, regasiti in contul dvs. link catre awb-ul (generat de catre SameDay) ce insoteste comanda.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Toate produsele sunt livrate cu garantie, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet , se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Primesti 10% extra discount la următoarea ta comandă.

ABONEAZĂ-TE
Sunt de acord cu termenii și condițiile
Produse
Marime inel
Coșul meu

Autentificare

Nu ai un cont?

PROFITĂ DE 10% REDUCERE!
Aboneaza-te acum si primesti 10% extra discount la următoarea ta comandă.
    ABONEAZĂ-TE
    Sunt de acord cu termenii și condițiile